Новини

АВТО для військового

АВТО для військового

Передали авто для військового ЗСУ тим самим покращуємо роботу військових та сприяємо виконанню бойових завдань! Автомобіль на фронті це жива можливість врятувати життя пораненого, здатність швидко та ефективно реагувати в будь-якій ситуації! Бажаємо нашому захиснику, щоб його не підводила та якісно слугувала йому на фронті! Далі більше!

Read More
Food for good в м. Марганець

Food for good в м. Марганець

м. Марганець Місто, яке знаходиться під щоденним ворожим вогнем як з артилерії, так і з безпілотників. Втім, більша частина населення не планує виїжджати. І це вже не кажучи про внутрішньо-переміщених осіб, для яких Марганець став новим домом Продуктові набори від наших партнерів Revival foundation Washington DC в рамках програми Food for good закриють базову потребу вразливих категорій населення міста. Працюємо далі! Разом до перемоги!

Read More
Продуктові пайки в м. Марганець та м. Нікополь

Продуктові пайки в м. Марганець та м. Нікополь

В рамках програми Food for good продуктові набори від наших партнерів Revival foundation Washington DC передані в м. Марганець та Нікополь, Дніпропетровської області, які вже другий рік безжалісно потерпають від обстрілів.. Дякуємо нашим партнерам за важливу увагу до людей, які щоденно страждають внаслідок бойових дій в їх рідних містахРазом ми робимо велики зусилля, щоб допомогти нашому народу відчути захист та Божу підтримку

Read More
Фотозвіт 128 ТРО

Фотозвіт 128 ТРО

128 ТРО вітаміни для наших захисників! Дякуємо Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» за співпрацю та таку важливу ініціативу Дякуємо Грицун Ганні за всебічну співпрацю та передачу вітамінів разом з ліхтариками для повноцінного закриття запитів військових Разом до перемоги!

Read More
Вітаміни, молоко та дитяче харчування для дітей

Вітаміни, молоко та дитяче харчування для дітей

Підтримка дітей та дорослих дитячим харчуванням та вітамінами від наших партнерів Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» Дякуємо за цінну співпрацю! Піклуємось про найцінніше – здоровʼя українців

Read More
Зі святом вас, друзі!

Зі святом вас, друзі!

Хай велике свято Христового Воскресіння зайде до Вас з дарами Миру й Перемоги! Щоб ваші серця наповнювалися спокоєм, а душа радістю про щасливе сьогодення! Бажаємо всім світла і добра, благополуччя і процвітання, віри і любові. Перемоги України і дякуємо ЗСУ за кожен день. Цінуємо кожного нашого партнера, колегу та волонтера, який разом з нами підтримує нашу країну! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з вами на весь рік і підтримує вас у важку годину. Зі святом вас, друзі!

Read More
Шини та вітаміни для ЗСУ

Шини та вітаміни для ЗСУ

Шини та вітаміни для наших захисників всебічна підтримка хлопців надважлива! За вітаміни дякуємо Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія»В єдності наша сила!

Read More
Мак Нейл Ірина, Кулик Наталія, Кулик Ніка! Пост подяки нашим дівчатам

Мак Нейл Ірина, Кулик Наталія, Кулик Ніка! Пост подяки нашим дівчатам

Друзі, пост подяки нашим колегам, співробітникам та людям з великим серцем! Мак Нейл Ірина, Кулик Наталія та Кулик Ніка, яка сьогодні святкує свій 17-ий день народження! Дівчата – Ірина та Наталія дуже підтримують наші програми по допомозі діткамвразливим верствам населення та військовим ЗСУ! Збирають та закуповують продукти харчування, медикаменти, текстильні вироби, дитячі іграшки та канцтовари до школи Вони підтримують кожну нашу ініціативу, і завжди готові прийти на допомогу! Ніка, від всієї нашої команди ми хочемо подякувати за той великий вклад, який ти робиш в допомогу армії! Цей тубус та гільзи на фото – розмальовані цією прекрасною дівчинкою! Дякуємо батькам за...

Read More